Elektrische scooters en fietsen die de harten van onze redacteuren hebben veroverd

Net als velen van jullie aan het einde van het jaar, voelen we ons hier bij Rider Guide reflecterend. Als we terugdenken aan een dramatisch jaar, herinneren we ons enkele van de snelste, meest innovatieve en krachtigste scooters waarmee we ooit hebben gereden, allemaal uitgebracht in 2023.

Hoewel we elk jaar hard werken om onze lijst met beste elektrische scooters samen te stellen, omvat die lijst niet alles, vooral niet in een jaar als dit, waarin we een handvol uitdagers zagen voor de titel van snelste scooter.

We hebben twee scooters uitgebracht met volledig koolstofvezelframes, waaronder één die de hoogste eer behaalde als snelste in elke categorie. We hebben ons ook uitgebreid naar nieuw terrein, waarbij we elektrische motorfietsen en e-bikes hebben beoordeeld, en we hebben een nieuwe recensent aangenomen, Mitchell Anderson van RK9!

Om de vele veranderingen van het afgelopen jaar te weerspiegelen, hebben we een aantal nieuwe prijzen bedacht. Bekijk hieronder en in de volledige video hierboven alle scooters, e-moto’s en e-bikes die onze Editor’s Choice Awards 2023 hebben gewonnen.

Trolley-koffer.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart