VMAX VX5 Review – Rijdersgids

Alle fabrikanten van persoonlijke elektrische voertuigen proberen een evenwicht te vinden tussen prestaties, prijs en kwaliteit aan de budgetconsumentenkant van de markt. Dat geldt vooral voor de techniek van elektrische scooters, waar draagbaarheid, of het gebrek daaraan, een ontwerp kan maken of breken.

De VX5, van het Zwitserse bedrijf VMAX, levert precies de juiste mix van eenvoud en indrukwekkende bouwkwaliteit – van naadloze kabelintegratie en een strakke afwerking tot een app die “volledig zakelijk is en geen BS” – in een scooter van minder dan 20 kg die eenvoudig is opvouwen en dragen.

Het ontwerp en de bouw van de VX5 maken hem tot een uitstekend voertuig voor dagelijks gebruik, voor woon-werkverkeer of school, of gewoon voor boodschappen in de stad.

Deze scooter doet zoveel dingen goed dat we hem kunnen aanbevelen als PEV op instapniveau voor vrijwel iedereen die een draagbare scooter van hoge kwaliteit wil.

Onze 1,80 meter lange testrijder van 205 kg voelde zich perfect op zijn gemak met het lange dek en het brede stuur van de scooter, maar hij heeft ook een goed formaat voor kleinere volwassenen die meer rijstabiliteit willen.

Trolley-koffer.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart