Hover-1 Reis 2.0 recensie

Hover-1, de bekende fabrikant van hoverboards, maakt ook hoogwaardige elektrische scooters die worden verkocht in grote winkels en online retailers. We beoordeelden eerder de Hover-1 Reis Max en veel gevonden om van te houden.

De Hover-1 Journey 2.0 is anders. Hij is goed gemaakt, hij is klein, hij is goedkoop, hij is kleurrijk, hij is gemakkelijk te berijden, en, nou… hadden we al gezegd dat hij klein was?

We hebben een lijst gemaakt met scooters die het beste zijn voor langere, zwaardere volwassenen, maar we moeten nog een lijst maken voor de kleine. De Journey 2.0 zou er zeker op moeten staan, en met slechts $ 350 is het een geweldig cadeau voor een kleinere rijder of tiener ouder dan 14 op je lijst.

Voor wie is deze scootmobiel bedoeld?

De Hover-1 Journey 2.0 heeft het ideale formaat voor volwassen rijders die wat korter en kleiner zijn, en het is een geweldige koop voor tieners die op zoek zijn naar hun eerste elektrische scooter.

We raden deze scooter aan voor rijders van 4’10’ tot 5’10’. De stuurhoogte is de laagste die we ooit hebben gezien, 35,5 inch, maar hij kan rijders tot 265 lbs dragen.

Zijn niet gemaakt voor mensen aan de langere kant, maar kleinere rijders die moeite hebben met het vinden van de juiste pasvorm, kunnen met de Journey 2.0 precies vinden wat ze nodig hebben.

Onze volledige videorecensie

Trolley-koffer.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart